Politika e Privatësisë

Politika e privatësisë për Bisedën e Horny MILF

Në hornymilfchat.com, e aksesueshme nga https://www.hornymilfchat.com, një nga prioritetet tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban lloje të informacionit që mblidhet dhe regjistrohet nga hornymilfchat.com dhe se si e përdorim atë.

Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Kjo politikë e privatësisë zbatohet vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata kanë ndarë dhe/ose mbledhin në hornymilfchat.com. Kjo politikë nuk zbatohet për asnjë informacion të mbledhur jashtë linje ose nëpërmjet kanaleve të tjera përveç kësaj faqe interneti.

Pëlqim

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pëlqeni në Politikën tonë të Privatësisë dhe pajtoheni me kushtet e saj.

Informacioni që mbledhim

Informacioni personal që ju kërkohet të jepni dhe arsyet pse ju kërkohet t'i siguroni ato, do t'ju bëhen të qarta për ju në pikën që ne ju kërkojmë të jepni informacionin tuaj personal.

Nëse na kontaktoni direkt, ne mund të marrim informacion shtesë për ju, siç janë emri juaj, adresa e emailit, numri i telefonit, përmbajtja e mesazhit dhe / ose bashkëngjitjet që mund të na dërgoni, dhe çdo informacion tjetër që mund të zgjidhni të jepni.

Kur regjistroheni për një llogari, ne mund të kërkojmë informacionin e kontaktit tuaj, përfshirë artikuj të tillë si emrin, emrin e kompanisë, adresën, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit.

Si i përdorim informacionet tuaja

Ne përdorim informacionin që mbledhim në mënyra të ndryshme, përfshirë këtu:

  • Siguroni, operoni dhe mirëmbani faqen tonë të internetit
  • Përmirësoni, personalizoni dhe zgjeroni faqen tonë të internetit
  • Kuptoni dhe analizoni se si e përdorni faqen tonë të internetit
  • Zhvilloni produkte, shërbime, veçori dhe funksione të reja
  • Komunikoni me ju, direkt ose përmes një prej partnerëve tanë, përfshirë shërbimin ndaj klientit, për t'ju siguruar azhurnime dhe informacione të tjera që lidhen me uebfaqen, dhe për qëllime marketingu dhe promovimi
  • Ju dërgo email
  • Gjeni dhe parandaloni mashtrimin

Files Identifikohu

hornymilfchat.com ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve log. Këta skedarë regjistrojnë vizitorët kur ata vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë e analitikës së shërbimeve të pritjes. Informacioni i mbledhur nga skedarët e regjistrave përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), vulën e datës dhe orës, faqet referuese/dalëse dhe mundësisht numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me asnjë informacion që është personalisht i identifikueshëm. Qëllimi i informacionit është analizimi i tendencave, administrimi i faqes, gjurmimi i lëvizjes së përdoruesve në faqen e internetit dhe mbledhja e informacionit demografik.

Cookies dhe Beacons Web

Si çdo uebsajt tjetër, hornymilfchat.com përdor 'cookies'. Këto cookie përdoren për të ruajtur informacione duke përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet në faqen e internetit që vizitori ka aksesuar ose vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar përvojën e përdoruesve duke personalizuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe/ose informacione të tjera.

Reklamim Partnerët tonë

Disa nga reklamuesit në faqen tonë mund të përdorin cookies dhe beacons web. Partnerët tanë të reklamave janë renditur më poshtë. Secili nga partnerët tanë të reklamave ka Politikën e tyre të Privatësisë për politikat e tyre në të dhënat e përdoruesit. Për qasje më të lehtë, ne hyperlinked me Politikat e tyre të Privatësisë më poshtë.

Politikat e privatësisë së partnerëve të reklamimit

Ju mund të konsultoni këtë listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin prej partnerëve reklamues të hornymilfchat.com.

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si kuki, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në hornymilfchat.com, të cilat dërgohen drejtpërdrejt në shfletuesin e përdoruesve. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe/ose për të personalizuar përmbajtjen reklamuese që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se hornymilfchat.com nuk ka qasje ose kontroll mbi këto skedarë kuki që përdoren nga reklamues të palëve të treta.

Palës së Tretë Politikat e privatësisë

Politika e privatësisë e hornymilfchat.com nuk zbatohet për reklamuesit e tjerë ose faqet e internetit. Kështu, ne po ju këshillojmë që të konsultoheni me Politikat përkatëse të Privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të tërhiqeni nga disa opsione.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve tuaja individuale të shfletuesit. Për të ditur informacione më të hollësishme rreth menaxhimit të cookie-t me shfletues të veçantë të internetit, ato mund të gjenden në faqet përkatëse të shfletuesve.

Të drejtat e privacisë CCPA (Mos Shisni Informacionin tim personal)

Sipas CCPA, midis të drejtave të tjera, konsumatorët në Kaliforni kanë të drejtë:

Kërkoni që një biznes që mbledh të dhënat personale të një konsumatori të zbulojë kategoritë dhe pjesët specifike të të dhënave personale që një biznes ka mbledhur për konsumatorët.

Kërkoni që një biznes të fshijë çdo të dhënë personale në lidhje me konsumatorin që një biznes ka mbledhur.

Kërkoni që një biznes që shet të dhënat personale të një konsumatori, të mos shesë të dhënat personale të konsumatorit.

Nëse bëni një kërkesë, ne kemi një muaj për t'ju përgjigjur. Nëse dëshironi të ushtroni ndonjë prej këtyre të drejtave, ju lutemi na kontaktoni.

Të drejtat e mbrojtjes së të dhënave nga GDPR

Ne dëshirojmë të sigurohemi që ju jeni plotësisht të vetëdijshëm për të gjitha të drejtat tuaja për mbrojtjen e të dhënave. Everydo përdorues ka të drejtë në vijim:

E drejta për të hyrë - Ju keni të drejtë të kërkoni kopje të të dhënave tuaja personale. Ne mund t'ju paguajmë një tarifë të vogël për këtë shërbim.

E drejta për korrigjim - Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të korrigjojmë çdo informacion që besoni se është i pasaktë. Ju gjithashtu keni të drejtë të kërkoni që ne të plotësojmë informacionin që besoni se është i paplotë.

E drejta për të fshirë - Ju keni të drejtë të kërkoni që ne t'i fshijmë të dhënat tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për të kufizuar përpunimin - Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të kufizojmë përpunimin e të dhënave tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për të kundërshtuar përpunimin - Ju keni të drejtë të kundërshtoni përpunimin tonë të të dhënave tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për transportim të të dhënave - Ju keni të drejtë të kërkoni që ne t'i transferojmë të dhënat që kemi mbledhur në një organizatë tjetër, ose direkt tek ju, në kushte të caktuara.

Nëse bëni një kërkesë, ne kemi një muaj për t'ju përgjigjur. Nëse dëshironi të ushtroni ndonjë prej këtyre të drejtave, ju lutemi na kontaktoni.

Informacione të Fëmijëve

Një pjesë tjetër e prioritetit tonë është shtimi i mbrojtjes për fëmijët gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët që të vëzhgojnë, marrin pjesë dhe / ose monitorojnë dhe drejtojnë aktivitetin e tyre online.

hornymilfchat.com nuk mbledh me vetëdije asnjë informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën 13 vjeç. Nëse mendoni se fëmija juaj ka dhënë këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, ju inkurajojmë fuqimisht të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë përpjekjet tona më të mira për të hiqni menjëherë një informacion të tillë nga të dhënat tona.


Këto kamera ueb kanë qenë më parë online